Definitief kilos kwijt?

Niets geen dieet of traject met voedingssupplementen of drankjes. Gewoon gezond eten. Nee niet de hele dag worteltjes en komkommers , maar goed start van de dag met een eiwitrijk ontbijt, goede lunch en voedzame diner. Natuurlijk ontbreken de tussendoortje of alternatieven niet.

Bi Club Gezond laat ik je zien waar je verbeteringen in je eetpatroon kan aanbrengen, Maar vooral bouw je kennis op over wat voedsel voor een mens maar vooral met jou doet. Je zult versteld staan hoe interessant het doen van boodschappen weer wordt.

Nog niet overtuigd?> Bel (0736216322) of mail ( info@club-gezond.nl) me voor een kennismakinggesprek. Natuurlijk geheel GRATIS!

groeten, Petra

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *