Mijn visie op afvallen

De visie van mijn brancheorganisatie is duidelijk; Afvallen, diëten, lijnen. Hoe je het ook noemt, je wilt in ieder geval gewicht verliezen. Dat doe je simpel gezegd door minder en beter te eten en meer te bewegen. In de praktijk blijkt dit lang niet zo eenvoudig en worstelen velen met hun gewicht. Jij misschien ook wel? Afvallen is één ding, maar op gewicht blijven is misschien nog wel het aller moeilijkst. Eten is tegenwoordig overal om ons heen. We worden talloze keren per dag verleid tot het eten van minder gezonde producten. Je moet wel heel sterk in je schoenen staan om al die verleidingen te weerstaan. Daarnaast wil je ook gewoon kunnen genieten van lekker eten. Het hele jaar sla en rauwe wortels is geen feestje. Het moet wel leuk blijven en inpasbaar zijn in je dagelijkse leven, toch?

Daarom is maatwerk voor jou nodig

Bij Club Gezond draait het om jou. Club Gezond dat ben ik Petra Gelens, gewichtsconsulente. We gaan samen op zoek naar de gezonde levensstijl die bij jou past. Dit doen we stap voor stap . Stap voor stap ga je inzien wat voeding voor jou betekent , Stap voor stap hoe jij daar invulling aan kunt geven . Stap voor stap wat jij nodig hebt om gezond te te gaan eten. Alles in fases zodat jij grip en inzicht krijgt in deze stapjes. Volhouden? Natuurlijk doe je dat!

Afvallen is wat ons betreft geen tijdelijke zaak. Het gaat om het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Niet voor even, maar voor altijd.

“Is dat wel vol te houden?”, hoor ik je denken. Zeker wel!

Door het maken van slimme en gezonde keuzes, door je voedingspatroon af te stemmen op je dagelijkse activiteiten, door rekening te houden met feestjes en andere verleidingsmomenten. Maar ook door ruimte in te bouwen voor af en toe die minder verantwoorde keuze. Het gaat tenslotte om de totale balans.

Jij leert hoe je een gezond gewicht bereikt en behoudt

Club Gezond helpt je graag op weg met het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Zodat je straks zelf alle kennis en vaardigheden hebt om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Benieuwd wat Club Gezond voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met mij via onderstaande formulier